Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt reţinuţi pentru tentativă de omor

ro

29 Nov, 2012 02:40 1317 Marime text
La data de 10 noiembrie, ora 21.11, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, în faţa unui bar, are loc un scandal.

Patrula de poliţie a identificat un bărbat de 50 de ani, din Constanţa, care prezenta mai multe leziuni la nivelul capului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că între mai multe persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan şi, pentru aplanare, administratorul barului a intervenit între aceştia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că participanţii la scandal l-au agresat fizic pe bărbatul de 50 de ani, care a fost transportat cu o ambulanţă la SCJU Constanţa, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism craniocerebral acut prin agresiune, fractură cu înfundare parietal stânga, HSA contuzie cerebrală, acesta rămânând internat sub supraveghere medicală.

Marţi, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au fost identificate zece persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, din Constanţa.

În cauză s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi complicitate la tentativă de omor calificat, cinci dintre suspecţi fiind cercetaţi în stare de arest preventiv.

Miercuri, alte trei persoane implicate, Nicuşor Apostol, Ion Elvis şi Marius Voicu, au fost reţinute pe bază de ordonanţă. Tribunalul Constanţa a decis arestarea lor pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii