Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paraşutistul căzut pe pista Aerodromului Clinceni a murit la spital

ro

30 Jun, 2024 14:45 651 Marime text

Paraşutistul căzut la aterizare, duminică, 30 iunie 2024, pe pista Aerodromului Clinceni a murit la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca).

"În urma accidentului în care un paraşutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări: pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti cu un elicopter SMURD; a fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator şi, din păcate, la ora 13,47 a fost înregistrat decesul acestuia.

Ne exprimăm regretul faţă de acest tragic accident şi transmitem sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor. Suntem alături de ei în aceste momente dificile", se arată într-un comunicat al unităţii medicale, scrie Agerpres.ro. 

IPJ Ilfov: Parchetul Curţii de Apel Bucureşti efectuează cercetări în cazul paraşutistului căzut la Clinceni

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul paraşutistului căzut pe pista Aerodromului Clinceni.

"La data de 30 iunie, ora 10,37, Poliţia oraşului Bragadiru a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconştient în incinta Aerodromului Clinceni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul acestei unităţi, care, din primele verificări, au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani este inconştient, pe pista aerodromului", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.


Foto: ISU B-IF

Citește și:

UPDATEAlertă pe Aerodromul Clinceni! Un parașutist, grav rănit. Intervin cadrele militare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii