Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parca a inghitit-o pamantul

ro

17 Sep, 2009 02:57 1865 Marime text

disparuta.jpgDispariţie misterioasă în cazul unei constănţene, în vârstă de 33 de ani, cu tulburări de comportament. Femeia a plecat pe ascuns de acasă, în urmă cu trei zile, şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Înfricoşat de pericolele care o pândesc la fiecare pas, date fiind afecţiunile de care suferă, soţul său a apelat disperat la ajutorul poliţiştilor constănţeni, însă, 24 de ore de căutări asidue s-au concretizat într-un eşec, până la momentul actual.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Constanţa, cei care investighează acest caz, spun că dispariţia le-a fost sesizată abia marţi după-amiază, la 24 de ore de la plecarea femeii, de către soţul acesteia, Dănuţ Adrian Palade. Bărbatul le-a spus că ultima oară când şi-a văzut soţia a fost în cursul dimineţii de luni, în jur de ora 10.00. Bărbatul a plecat cu copilul la şcoală, apoi s-a dus la serviciu, iar femeia a rămas singură în casă. După orele de program, când s-a întors acasă, bărbatul nu a mai găsit-o pe femeie. Întrucât din locuinţă nu lipsea nimic, soţul s-a gândit că femeia a ieşit să ia o gură de aer, însă, o dată cu trecerea orelor şi neavând vreun semn din partea consoartei sale, a început să-şi facă griji şi a anunţat poliţia. Aşa se explică şi intervalul mare de timp derulat din momentul dispariţiei propriu-zise şi până la sesizarea autorităţilor. Bărbatul le-a explicat oamenilor legii că soţia sa, Mihaela Palade, are tulburări de comportament şi că a fost internată, în repetate rânduri, la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare, în urma crizelor pe care le-a făcut. De fiecare dată, însă, s-a întors acasă şi a luat-o de la capăt. De data aceasta însă, bărbatul spune că precedentul nu era creat, întrucât femeia nu a mai plecat niciodată de acasă, ceea ce constituie un motiv în plus de îngrijorare. Potrivit lui, femeia este vulnerabilă şi se teme că ar putea păţi ceva rău sau ar putea fi victima vreunei infracţiuni. În ultimele 24 de ore, oamenii legii au căutat-o Mihaela Palade prin tot oraşul, însă, fără sorţi de izbândă până la această oră. Căutările continuă în speranţa ca femeia să fie găsită teafără şi nevătămată. Semnalmentele persoanei dispărute sunt următoarele: înălţime de 1,60-1.69 m, greutate de 50-59 kg, părul grizonat, faţă ovală, ten alb, ochi căprui. Ca semn distinctiv, femeia are o aluniţă pe omoplatul drept. Soţul său nu a putut preciza articolele vestimentare pe care le purta femeia în momentul dispariţiei. Orice persoană care a văzut-o pe Mihaela Palade sau care poate furniza informaţii care să ducă la găsirea acesteia este rugată să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xxx 17 Sep, 2009 10:57 S-a intors acasa marti seara , asa ca nu mai ocupati linia 112 pt. k pot fi alte persoane in situatii grave.Ea ar trebui sa-si anunte, la sectia 4 , intoarcerea acasa.