Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru copii din Mereni, județul Constanța, dați dispăruți! I-a văzut cineva?

ro

26 Jul, 2024 20:21 1477 Marime text






La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor ȘAIP GELIL, de 7 ani, ȘAIP SERDAL, de 9 ani, ȘAIP BARAN, de 10 ani și MEMET EZEN de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța.
 
La data de 23 iulie a.c., minorii au plecat împreună, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent, potrivit IPJ Constanța.
 
Semnalmente:
 
ȘAIP GELIL are 1,10 m înălțime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr blond. Acesta purta, la momentul plecării, tricou și pantaloni de culoare neagră.


 


ȘAIP SERDAL are 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală.
 

ȘAIP BARAN are 1,45 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un tricou albastru și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.
 


 
MEMET EZEN are 1,50 m înălțime, ochi căprui, păr șaten, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un bluzon negru cu imprimeuri și pantaloni gri.
 




Potrivit IPJ Constanța, toți cei patru minori sunt rude.
 
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceștia sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.
 
 
 
 
Citește și
Botniță atârnată în fața sediului IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii