Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Patru incendii în Tulcea! Intervin pompierii FOTO)

ro

30 Jul, 2024 17:50 213 Marime text
 Imagini de la eveniment, foto: ISU Delta Tulcea  
În aceste momente pompierii tulceni acționează, simultan pentru localizarea și lichidarea a patru incendii în diferite localități din județul Tulcea. 

Este vorba despre un incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Tudor Vladimirescu, un incendiu de vegetație uscată extins propagat la acoperișul a trei case în localitatea Iazurile, un incendiu de vegetație uscată în suburbia Valea Teilor și un incendiu de vegetație în localitatea Poșta.- transmite ISU Delta Tulcea. 
  


UPDATE 1 -ISU Delta Tulcea

În aceste momente pompierii tulceni acționează, simultan pentru localizarea și lichidarea a 4 incendii în diferite localități din județul Tulcea. 
 
Este vorba despre un incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Tudor Vladimirescu .
   
La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum la o casă și la acoperișul altei locuințe aflate în vecinătate.
 
Într-unul din imobile se află și 2 butelii încărcate cu GPL. In acest moment, la fața locului, acționează un echipaj cu o ambarcațiune, o autospecială de hidroperforare și SPSU Vard.

 Se lucrează pentru îndepărtarea buteliilor, localizarea și lichidarea incendiului.
  
De asemenea, în aceste momente pompierii acționează pentru un incendiu izbucnit la vegetație uscată, care, până la sosirea forțelor de intervenție, focul apucase să se extindă și la 4 case de locuit.

La fața locului sunt prezenți pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU local.
 
 Alte două incendii de vegetație uscată  se manifesta în localitatea Valea Teilor și localitatea Poșta, unde intervin echipaje din cadrul Detașamentului Tulcea și Secției de Pompieri Măcin.


UPDATE 2

Incendiile produse la vegetație uscată în localitatea Poșta și în localitatea Valea Teilor au fost lichidate.

UPDATE 3 

Incendiul izbucnit în localitatea Poșta a fost lichidat.

În urma focului a ars vegetație uscată și o livadă de pomi fructiferi, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp. Cauza probabilă de producere, foc deschis în spații deschise. Pompierii au intervenit în timp operativ, înainte ca flăcările să se extindă și la locuințele aflate în gospodării.


UPDATE 4

De asemenea, incendiile izbucnite la casele de locuit, în localitatea Iazurile și în suburbia Tudor Vladimirescu au fost localizate și se lucrează pentru lichidare.



Citește și:

Arde o mașină pe Autostrada A2!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii