Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, cercetat de DNA pentru luare de mită

ro

10 Oct, 2024 09:08 252 Marime text

Nelu Tătaru, Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, este cercetat de către procurorii DNA pentru luare de mită. Acesta a fost dus, în această dimineață, 10 octombrie 2024, la audieri la DNA Iași, potrivit șiripesurse.ro.

Din primele informații, procurorii DNA au organizat percheziții vizând peste 100 de acte materiale de luare de mită, iar Nelu Tătaru a fost ridicat de procurori și dus la audieri la sediul DNA Iași.

Conform surselor din anchetă, Nelu Tătaru este acuzat că lua șpagă de la pacienți și sunt în cercetare peste 100 de acte materiale.
Nelu Tătaru (52 de ani) a fost numit ministru al Sănătății în 26 martie 2020 funcție pe care a ocupat-o până în data de 23 decembrie 2020.

Nelu Tătaru deschide lista PNLNelu Tătaru este liderul PNL Vaslui și este cap de listă la alegerile parlamentare din decembrie. El candidează pentru un loc în Camera Deputaților.
„La alegerile parlamentare ne dorim să menţinem cel puţin scorul obţinut la locale. Ştim că niciun scrutin nu seamănă cu altul. De exemplu, în anul 2020 la locale am obţinut 35,5%, iar în decurs de câteva luni am ajuns la un rezultat de 21,7% la alegerile generale. Ne vom mobiliza astfel încât să obţinem un rezultat bun”, spunea Tătaru la începutul lunii septembrie, citat de Agerpres.

Text preluat: șiripesurse.ro.

Citește și:
Pe surseDeputatul PNL, Nelu Tătaru, a fost racolat de Securitate în tinerețe
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii