Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionar omorat pe trecere

ro

10 Sep, 2009 03:36 1421 Marime text

Neatenţia l-a costat viaţa pe un pensionar din Constanţa. Bătrânul a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de un autoturism, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Tragedia s-a produs marţi, în jurul orei 21.00, pe drumul naţional DN3, în afara municipiului. Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa spun că pensionarul Ion Gheorghe, în vârstă de 65 de ani, din Constanţa, a vrut să traverseze drumul naţional pe o porţiune nesemnalizată şi nu s-a asigurat înainte de a păşi pe carosabil. Pietonul a apărut în calea unui Daewoo Nubira înmatriculat CT 01 CNP, condus de Ion Brumaru, în vârstă de 52 de ani, din Constanţa. Din cauza condiţiilor de vizibilitate redusă, conducătorul auto l-a reperat pe bărbat în ultimul moment şi nu a mai putut face nimic pentru a-l evita. Impactul violent l-a doborât pe bătrân la pământ, de unde acesta nu s-a mai ridicat. Medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu au mai putut face decât să constate decesul bărbatului. Poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările pentru a elucida circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia. Şoferul implicat în accident este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi a rămas fără permisul de conducere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 10 Sep, 2009 13:32 aoleeu, Andreea, chiar ma intrebam unde ai disparut. Imi era dor de bazaconiile tale...lasaneee lasanee
  • adelutzu 10 Sep, 2009 10:27 frate, ori e pe trecere ori...te lasi de meserie...