Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții Constanța Bărbat suspectat că vindea canabis, propus pentru arestare preventivă

ro

12 Sep, 2024 15:52 186 Marime text
Foto ilustrativă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.
 
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai - august 2024, aceasta ar fi procurat, deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc (canabis și rezină de canabis) către consumatori din județul Constanța, cu sume cuprinse între 120 și 500 de lei.
 
În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.
 
Astăzi, 12 septembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea persoanei în cauză, tot în cursul acestei zile fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Droguri vândute la Constanța cu sume între 100 și 750 de lei. Doi suspecți, reținuți

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii