Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții Constanța Trei bărbați suspectați că au imobilizat un cioban și i-ar fi furat oile, reținuți de polițiști

ro

30 Aug, 2024 12:51 247 Marime text
Foto: oaie - sursa: Pexels

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Tuzla, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele a trei bărbați, se arată în comunicatul emis de IPJ Constanța.
 
Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.
 
Perchezițiile au avut loc în comuna Tuzla.
 
Potrivit anchetatorilor, în urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 3 august a.c., în jurul orei 01.00, cei trei bărbați s-ar fi deplasat la o stână din comuna Tuzla, l-ar fi lipsit de libertate pe cioban și ar fi sustras 6 oi.
 
Ulterior, ar fi părăsit locul faptei.
 
În urma efectuării perchezițiilor au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie.
 
Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 30 august a.c., vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.
 
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști ai Serviciului Criminalistic.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
IPJ Constanța Șofer băut și posibil drogat prins de polițiști între Eforie Nord și Eforie Sud

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii