Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în municipiul București și județele Ilfov și Constanța, într-un dosar de înșelăciune

ro

05 Jun, 2024 10:20 765 Marime text
Astăzi, 5 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 1 pun în executare patru mandate de percheziție domiciliară și șase mandate de aducere, în municipiul București și județele Ilfov și Constanța, într-un dosar penal privind fapte de înșelăciune.
 
Potrivit Poliției Capitalei, în fapt, în cursul anului 2023, o femeie, în calitate de administrator al unei firme și un bărbat, director în cadrul aceleiași societăți, ar fi indus în eroare reprezentanții  a trei societăți comerciale, prin prezentarea ca adevărată a intenției de a achita bunurile livrate,  respectiv cantități însemnate de cereale, în valoare de 1.200.000 de lei.
 
În vederea administrării materialului probator, astăzi, 5 iunie 2024, sunt puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară și șase mandate de aducere, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune.
 
Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este un procedeu în cadrul procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: 

DNA, percheziții la Poliția Locală Sector 1 București!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii