Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța și Techirghiol! Vizați, suspecți de trafic de droguri de mare risc

ro

16 Oct, 2024 13:53 228 Marime text
Foto: DIICOT

La data de 16.10.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –  Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri,  împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța efectuează 4 percheziții domiciliare în municipiul Constanța și localitatea Techirghiol, în două cauze privind săvârșirea infracțiunii de  trafic de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, din actele de urmărire penală efectuate în cadrul primului dosar penal a rezultat că, în perioada februarie – octombrie 2024, trei făptuitori , cu vârstele de 45, 48 și 62 de ani au deținut și vândut în mod repetat, droguri de mare risc (ADB – BUTINACA) cu sume cuprinse între 150 și 200 lei.

Cercetările efectuate în cea de a doua cauză, au relevat că în  intervalul februarie-martie 2024, un făptuitor în vârstă de 44 de ani a vândut, în mod repetat, comprimate și fragmente de comprimate ecstasy (drog de mare risc).

„Audierile se vor desfășura la  sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri .
Acțiunea beneficiază de sprijinul  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au precizat reprezentanții DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii