Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în București! Un șofer beat și fără permis, implicat în patru accidente rutiere cu o mașină furată

ro

27 Jul, 2024 08:34 364 Marime text
Poliția în acțiune. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn bărbat beat și fără permis de conducere valabil a fost implicat în patru accidente rutiere pe străzile din București. Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul conducea o mașină furată. 

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, în data de 26 iulie 2024, în jurul orei 13,25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului, pe şos. Berceni numărul 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele date, conducătorul auto ar fi fost implicat în patru accidente rutiere. În urma unui accident a rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital, iar în celelalte trei accidente, au rezultat exclusiv pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale“ - au mai precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere. 


Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul respectiv. 

Sursa citată mai menționează că în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, furt calificat, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, bărbatul în vârstă de 49 de ani, după ce a fost externat din cadrul UPU Bagdasar-Arseni, a fost condus la camera de gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia", în vederea examinării, întrucât manifesta un comportament deviant.

În urma consultului de specialitate, medicul de gardă a decis internarea nevoluntară a acestuia,

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Brigada Rutieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. 

Citește și: 

Eveniment rutier la pe strada Silozului din Medgidia. Implicat, un șofer la un pas de comă alcoolică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii