Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic! Trei șoferi beți, depistați la volan pe drumuri din județul Constanța

ro

25 Mar, 2023 15:48 2024 Marime text
Trei șoferi beți au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, La data de 24 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viorelelelor, din comuna Mircea Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe DN38, în orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a refuzat să fie condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii, din comuna Pecineaga, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii