Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol sesizat la malul mării! Persoane venite la plajă spun că sunt în pericol să fie lovite de skijeturi și iahturi. Vezi în ce zonă (FOTO+VIDEO)

ro

31 Jul, 2024 17:05 727 Marime text


Mersul cu skijetul pe apă poate fi extrem de plăcut pentru amatorii de senzații tari pe apă, însă mai puțin plăcut pentru cei care vin să se scalde la malul Mării Negre, deoarece riscă să fie loviți sau chiar omorâți de ambarcațiuni, în zonele de îmbăiere.
 
Un astfel de pericol ne-a sesizat un cititor astăzi, 31 iulie 2024, în zona plajei din cartierul Consilierilor, de lângă parcul Rotterdam.
 
Foarte aproape de mal au ajuns un iaht și un skijet, iar lumea se plânge că pe lângă faptul că le este siguranța pusă în pericol, de pe ambarcațiuni se aude muzică la un volum foarte mare, iar celor aflați pe iahturi nu pare să le pese de aceste lucruri, aceștia preferând să se relaxeze la soare.
 
În urma sesizării făcute de redacția ZIUA de Constanța, la fața locului au ajuns și reprezentanții Autorității Navale Române și ai Apelor Române, care încearcă să identifice proprietarii ambarcațiunilor și vor stabili dacă au sau nu acces în acea zonă, dar și ce măsuri se impun în acest caz.

Cei care or sa facă o sesizare pot accesa site-ul ANR la linkul https://portal.rna.ro/Pagini/Petitii.aspx



Citește și:
UPDATE Două persoane în pericol de înec în stațiunea Jupiter. Intervin salvatorii ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii