Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Persoană căzută de la înălțime, în portul Constanța. Victima a decedat (FOTO+VIDEO)

ro

23 Oct, 2024 10:39 2729 Marime text


Sursa foto: ZIUA de Constanța

O persoană a căzut de la înalțime astăzi, 23 octombrie 2024m în portul Constanța, zona Dana 68.

La fața locului intervine resursa Saj B2, Smurd B și Saj C2.

Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viata și a fost declarat decedat.



UPDATE:
Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a fost informat de către accidentul de muncă produs la Dana 68 din Portul Constanța. La fața locului, s-au deplasat doi inspectori pentru a determina modul în care s-a produs decesul angajatului.

Evenimentul tragic s-a întâmplat în incinta terminalului de ciment SICIM, care aparține de ROMCIM.


Despre ROMCIM SA
 
Firma este fondată în anul 1991, cu sediul social în București, pe strada Charles de Gaulle. Acționari sunt CRH Romania Holdings UK LTD, care este o societate înființată în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cât și o listă de persoane fizice.
 
Administratori sunt Aubet Frederic Francois Emile, Tudor Monica Rozalia și Bogacz Marius Tomasz. Pe anul 2023, firma a raportat 1.065 salariați, o cifră de afaceri de 1,8 miliarde lei și un profit de peste 161 milioane lei.
 
Aubet Frederic Francois Emile mai apare ca administrator în Sapphire Energy SRL. Tudor Monica Rozalia apare și în Bauelemente SRL și Elpreco SA.

UPDATE 2:

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis că la data de 23 octombrie 2024, în jurul orei 10.10, polițiști din cadrul Secției de Poliție Port au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la aproximativ 8 metri, în timp ce ar fi efectuat reparații de sudură, & icirc;n Dana 68 a Portului Constanța.

 Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 58 de ani.

 Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat bărbatului manevrele de resuscitare, ulterior fiind declarat decedat.
 
În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
 





Citește și:
Accident în Tomis 3, Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii