Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 5.000 de jandarmi acționează în minivacanța de Rusalii

ro

07 Jun, 2020 13:54 2216 Marime text
•    În județul Constanța, peste 100 de jandarmi ai Grupării Mobile acționează, alături de polițiști, pentru siguranța publică.
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța sunt prezenți zilnic, în minivacanța de Rusalii, în Constanța, dar și în Mamaia, Costinești, Vama Veche și 2 Mai.

Iată informațiile oficiale puse la dispoziție de Gruparea Mobilă Constanța:

În intervalul 06-08 iunie a.c., peste 5000 de jandarmi asigură zilnic, măsuri de ordine și siguranță publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în zona lăcaşurilor de cult, stațiunilor turistice și zonelor de agrement, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială.
În județul  Constanța, peste 100 de jandarmi ai Grupării Mobile, acționează  zilnic, în sistem integrat cu colegii din politie,  pentru   menținerea ordinii publice, în oraș, cât și în Mamaia, Costinești, Vama Veche și 2 Mai.
Jandarmeria Română îi sfătuiește pe toți cetățenii ca, în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să se adreseze direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică din proximitatea lor sau să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă „112“.
Jandarmeria Română vă urează minivacanță plăcută!

Sursa foto: Gruparea Mobilă Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii