Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politia de Frontiera face recrutari

ro

03 Apr, 2009 02:49 2193 Marime text
Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, doreşte să aducă la cunoştinţă faptul că efectuează recrutări şi selecţionări de candidaţi.
Pentru admiterea în instituţiile de învăţământ, sunt puse la dispoziţie 60 de locuri pentru specialitatea „poliţie de frontieră", din cadrul Facultăţii de Poliţie a Universităţii „Al. I. Cuza", din Bucureşti. Din acestea, 58 sunt pentru băieţi şi fete, iar două sunt pentru cetăţenii de etnie rromă.
Cursurile sunt la zi, cu durata de trei ani.
Mai multe locuri sunt puse la dispoziţie de şcoala de agenţi de poliţie de frontieră „Avram Iancu", din Oradea. Cu profil de învăţământ postliceal, la zi şi durată de doi ani, la şcoala de agenţi sunt disponibile 100 de locuri pentru băieţi şi fete, dintre care două pentru rromi.
Pentru informaţiile privind criteriile de recrutare, documentele necesare, etapele şi probele de concurs, cei interesaţi se pot adresa la Biroul Management Resurse Umane al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, la adresa Aleea Zmeurei, numărul 21, Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 02 Apr, 2009 23:56 gresit, una sunt angajarile si lta recrutarile pentru face o scola de poliie