Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au confiscat plase de pescuit şi peşte

ro

12 Jul, 2013 00:00 1026 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând patru persoane care transportau cu o barcă şi cu două autoturisme plase tip setcă în lungime de 2.929 de metri şi 390 de kilograme de peşte fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Midia au oprit pentru control, în zona de competenţă, două autoturisme înmatriculate în Constanţa.

În primul caz a fost verificată o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, condusă de cetăţeanul român S.C.C., în vârstă de 37 de ani, care transporta 213 kilograme de peşte fără documente justificative.
Al doilea autoturism, marca Skoda Octavia, era condus de cetăţeanul român C.P., de 53 de ani, care transporta 109 kilograme de peşte în stare congelată, fără documente justificative.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Chilia au acţionat pe lacul Babina, din judeţul Tulcea, unde au oprit pentru control o ambarcaţiune cu motor din fibră de sticlă, în care se aflau două persoane. În ambarcaţiune au fost găsite 33 de plase tip setcă din fir textil şi 68 de kilograme de peşte, pentru care cei doi bărbaţi nu posedau documente legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii