Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii români au colaborat cu FBI pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate, specializate în skimming

ro

29 Jan, 2024 14:59 770 Marime text
Polițist în misiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii Direcției de Investigații Criminale din Poliția Română au colaborat cu Biroul FBI din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, în vederea realizării unui schimb de informații privind o grupare  infracțională organizată, specializată în skimming, caracterului acesteia, modurile de operare, precum și cu privire la un bărbat, de 39 de ani, din București.

Potrivit Poliției Române, bărbatul avea emis pe numele său, de către Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

De asemenea, pe parcursul anului 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Grupurilor de Criminalitate Organizată din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au desfășurat activități investigative, în baza cooperării polițienești internaționale cu autoritățile de aplicare a legii din Statele Unite ale Americii (Biroul FBI din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București).

Acestea au vizat membrii grupării infracționale organizate, specializate în infracțiuni de criminalitate informatică (skimming la magazine).

Citește și: 

La exact trei ani de la asaltul asupra Capitoliului, suspecții au ajuns în spatele gratiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii