Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, sesizați pentru un conflict între concubini, au întocmit dosar penal pentru altă cauză

ro

01 May, 2024 14:48 647 Marime text

 
  • La data de 1 mai a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 29 de ani, cu privire la faptul că la domiciul său a venit fostul concubin, cu care are un conflict.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia nu a reieșit risc iminent, în cauză nefiind emis ordin de protecție provizoriu, potrivit IPJ Constanța.

Conform sursei, polițiștii l-au identificat la fața locului pe fostul concubin al femeii, un bărbat de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce staționa cu motorul pornit.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit oamenii legii.


În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și
Cererea de arestare, respinsăTrafic de cocaină la Constanța! Ce sume de bani cerea suspectul pentru drogurile comercializate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii