Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii ISU Dobrogea – Eroii din spatele intervenției de urgență de la Corbu (FOTO)

ro

24 Jul, 2024 16:46 282 Marime text

În urma incendiului de azi, 24 iulie 2024, care a mistuit două locuințe la Corbu, județul Constanța, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au demonstrat curaj și profesionalism în fața unei provocări deosebite.

Incendiul a distrus complet două case, fiecare cu o suprafață de 150 mp, iar focul s-a manifestat cu intensitate pe o arie totală de 300 mp. Cu toate acestea, echipele ISU Dobrogea au reușit să limiteze propagarea flăcărilor și să salveze alte două locuințe învecinate. 

Pompierii constănțeni au evacuat în siguranță 7 butelii de gaz.

De asemenea au fost acordate ingrijiri medicale pentru două persoane  de sex feminin, in varsta de aproximativ 50 de ani fiecare, cu atac de panica.
„S-a intervenit în total cu 24 de pompieri și 2 elevi, 6 mașini de stingere, o autoscară , o cisternă de la RAJA și un echipaj de prim ajutor“ au precizat reprezentanții ISU Constanța. 

Deși obosiți, acești eroi ai intervențiilor de urgență sunt mândri de realizările lor și continuă să se dedice protejării și salvării vieților, indiferent de provocări.


foto: amator 


Citește și

Incendiu la o casă din localitatea Corbu. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii