Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portretul angajatului model (video)

ro

04 Nov, 2010 02:48 1747 Marime text

PROFILUL_DISPONIBILIZATULUI1.jpgPiaţa muncii aratã în acest moment ca o adevãratã junglã, unde doar cei puternici supravieţuiesc. Angajatorii folosesc orice scuzã ca sã facã disponibilizãri, iar salariaţii care nu îşi fac treaba sunt imediat luaţi în vizor. Specialiştii în resurse umane recomandã celor care nu sunt siguri de jobul lor sã facã tot ce pot pentru a-şi îmbunãtãţi performanţele.

PROFILUL_DISPONIBILIZATULUI3.jpgGãsirea unui loc de muncã devine o sarcinã tot mai grea. La fel şi pãstrarea acestuia. Companiile se folosesc acum de orice pretext pentru a face disponibilizãri, iar angajaţii care nu ating performanţele dorite sunt imediat luaţi în vizor. Specialiştii în resurse umane la recomandã salariaţilor sã fie foarte atenţi la serviciu. Cheia unei colaborãri bune între angajat şi angajator este comunicarea, spun specialiştii. Chiar şi atunci când vine vorba de diferite nemulţumiri privind salariul sau programul de muncã.

Un studiu recent aratã cei mai ataşaţi de locul de muncã sunt angajaţii din educaţie, energie şi agriculturã, în timp ce în domenii precum vânzãrile, salariaţilor le este mai uşor sã îşi schimbe locul de muncã.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii