Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Militar Mangalia intră în reparații! MApN pune la bătaie 1,5 milioane de euro pentru consolidarea cheurilor și danelor de acostare (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2024 11:52 517 Marime text
Portul Militar Mangalia
  • Durata contractului este de 18 luni de la data menționată în Ordinul de începere a lucrărilor.
Ministerul Apărării Naționale prin UM 02542 Focșani caută firmă care să întreprindă lucrări de consolidare și reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Portul Militar Mangalia!
 
Suma estimată pentru lucrări este estimată la o sumă ce echivalează cu 1,5 milioane de euro, la cursul actual.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde MApN a deschis procedura pentru atribuirea contractului de lucrări.
 
Denumirea achiziției este „2017.C/I/RK.2745 «Consolidare și reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Cazarma 2745 Mangalia – Lot 2» (execuție lucrări)“.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 7.438.704,89 de lei fără TVA, sumă ce depășește echivalentul a 1,49 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Durata contractului este de 18 luni de la data menționată în Ordinul de începere a lucrărilor.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 iulie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 24 noiembrie 2024.
 
Potrivit SEAP, persoanele cu funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: colonel Ovidiu Florian Gheorghe – șef unitate , mr. Daniel Măciucă – șef birou, p.c.c. Ramona – Rodica Chitic – șef birou ,  col Ghiță Nicoară – locțiitor , lt. col Adrian Rădeanu – șef secție, mr. Ciprian Muşescu – șef birou,  p.c.c consilier juridic Lia –Daniela Nicoară – șef birou, p.c.c. Mariana Mihaela Marin-consilier juridic.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Navele militare din Constanța și Mangalia vor fi dotate cu aparatură de înregistrare de peste 7,03 milioane de euro! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii