Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac, implicat în accidentul de pe autostrada A2 (FOTO+VIDEO)

ro

30 Sep, 2024 18:35 4720 Marime text




Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost implicat în accidentul rutier produs în după-amiaza zilei de luni, 30 septembrie 2024, pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanța. 


Mai devreme, în cursul zilei, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost sesizați, prin apel la numărul vde urgență 112, despre un accident rutier produs intre două autoturisme, fără persoane încarcerate pe A2, Km 167, sensul de mers spre Constanța.
 
 La locul evenimentului  a intervenit Detașamentul Cernavodă cu un ASAS și SMURD B.

Conform informațiilor ZIUA de Constanța, edilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. 

Reamintim faptul că edilul nu a fost prezent la ședința de Consiliu Local Constanța ce a avut loc astăzi.

Facem mențiunea că primarului i se fac investigațiile necesare, iar  la unitatea medicală au început să ajungă apropiații edilului.

UPDATE ora 19.00

Starea primarului Chițac este bună, conform cadrelor medicale. „Este stabil, conștient, cooperant. La acest moment se efectuează investigații medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean.

UPDATE ora 19.22

Potrivit informațiilor de ultimă oră ale reprezentanților ISU Dobrogea, în accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism.

Precizările IPJ Constanța despre caz


La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2 a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Ultimele informații despre starea lui Vergil Chițac

„Pacientul a fost adus la UPU în jurul orei 18.00, conștient, stabil și cooperant. S-au efectuat toate investigațiile medicale necesare, iar rezulttatele acestora n-au relevat nicio leziune postraumatică. Având în veder starea generală a pacientului, nu se impune internarea acestuia”, a transmis Crina Kibedi, reprezentatul Spitalului Județean Constanța.

La ieșirea din spital, primarul Vergil Chițac, a declarat exclusiv pentru Ziua de Constanța, că se simte foarte bine și că, în definitiv, este fost militar.



Citește și 
Primarul Chițac lipsește de la votul pentru taxele și impozitele pentru 2025! (DOCUMENTE)
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii