Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalul suspect în cazul bărbatului înjunghiat în Stațiunea Mamaia, reținut (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

10 Sep, 2024 15:59 239 Marime text
Bărbatul, de 36 de ani, suspectat că noaptea trecută a atacat cu cuțitul un tânăr de 26 de ani într-un hotel dezafectat din Mamaia a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta va fi dus, mâine, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Reamintim că, la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Poliția Stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un fost hotel din stațiune, ca urmare a unui conflict spontan, o persoană ar fi agresat fizic un bărbat, cu un obiect tăietor - înțepător.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 36 de ani, a fost depistat de polițiștii deplasați la locul faptei și condus la sediul poliției pentru audieri. 

Persoana vătămată, un bărbat, de 26 de ani, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Cercetările în cauză sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.



Citește și: 

UPDATEBărbat înjunghiat noaptea trecută într-un hotel dezafectat din Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii