Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant (video)

ro

26 Nov, 2010 03:45 2920 Marime text

hoti_navodari_3.jpgReglare de conturi la Năvodari. Şase indivizi au căzut în plasa poliţiştilor, după ce au intrat cu forţa într-o casă cu intenţia de a se răzbuna pe unul dintre membrii familiei. Bărbaţii nu recunosc însă nimic, ba mai mult pozează chiar în victime. Cel care a chemat poliţia spune că s-a trezit cu bărbaţii în casă , mai mult aceştia l-au lovit şi pe fiul său, cu o sticlă în cap.

hoti_navodari_1.jpgDe frică să nu fie omorât, bărbatul a fugit cât l-au ţinut picioarele. Chiar dacă cei şase bărbaţi au fost prinşi imediat de poliţişti, aceştia spun că doar au mers în vizită, pentru că sunt rude cu victima, iar intenţia lor nu a fost să provoace scandal ci doar au vrut să stea de vorbă. Poliţiştii spun că cei şase agresori au venit cu o maşină cu numere de Bulgaria şi care avea urme vizibile de forţare a portierei şoferului, acest lucru indicând faptul că autoturismul ar putea fi furat.

Autorităţile din Năvodari îi averizează pe infractori să se gândească de două ori înainte de a comite o ilegalitate.

Cei şase indivizi şi-au petrecut noaptea în sediul poliţiei din Năvodari, susţinând în permanenţă că nu au comis nici o infracţiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii