Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor de matematica, in coma dupa accidentul de la Balcescu

ro

07 Jun, 2010 03:25 3656 Marime text
Un tânăr din Ţăndărei a sfârşit tragic, în urma unui accident rutier, care a avut loc la intrarea în localitatea Nicolae Bălcescu, din judeţul Constanţa.

Şoferul autoturismului în care se afla tânărul este în acest moment în stare foarte gravă la spital, cu şanse minime de supravieţuire.

Ieri, în jurul orei 06.45, pe DN 2A, la km 175+400, la intrare în localitatea Nicoale Bălcescu, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia, Cristian Marin, în vârstă de 25 de ani din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, şi-a pierdut viaţa.

Autoturismul Daewoo Espero, condus de Marian Grigore, din Ţăndărei, se îndrepta dinspre Dorobanţu către Constanţa, când, într-o curbă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Ambii ocupanţi au fost catapultaţi din maşină deoarece nu purtau centura de siguranţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive şi neatenţiei la volan.

Marian Grigore, profesor de matematică la Liceul Teoretic „Paul Georgescu" din Ţăndărei, se află în acest moment internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, în comă, ventilat mecanic.

Potrivit medicilor, bărbatul are aproape toate coastele fracturate, suferind multiple fracturi la nivelul vertebrelor cervicale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 07 Jun, 2010 19:22 soferul a mai fost prins baut la volan si avea permisul ridicat