Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pseudo-disparitie cu final fericit

ro

16 Sep, 2009 02:03 1109 Marime text

Părinţii unei tinere în vârstă de 13 ani, din comuna constănţeană Cogealac, au trecut prin clipe de coşmar, duminică noaptea, odată cu dispariţia singurei lor fiice. Oamenii au căutat-o pe copilă cu poliţia, ore în şir, în patru comune învecinate, fără să-i dea de urmă. Căutările s-au finalizat, în cele din urmă, acolo de unde au început, întrucât tânăra a fost găsită în casa unei prietene din Cogealac, unde rămăsese peste noapte fără să îşi mai anunţe părinţii.

Părinţi disperaţi

Poliţiştii din Cogealac spun că cea care a pus pe jar întregul post de poliţie este Alexandra-Elena Baicu, în vârstă de 13 ani, din localitate. Dispariţia fetei le-a fost semnalată în cursul dimineţii de luni, de către părinţii acesteia. Ei au povestit că şi-au văzut ultima oară fiica, duminică noaptea, în jurul orei 22.00, când aceasta a ieşit din casă pentru a se întâlni cu o prietenă. Disperaţi că fiica lor nu este de găsit şi înfricoşaţi la gândul că i s-ar fi putut întâmpla vreo nenorocire, au apelat la ajutorul poliţiei locale pentru da de urma copilei.

Mobilizare de forţe ale poliţiei

Oamenii legii şi-au mobilizat forţele şi au format o echipă operativă şi, împreună cu părinţii şi câţiva dintre localnici au pornit în căutarea dispărutei. Au început în comună, pe la prieteni şi cunoscuţi de ai fetei, însă fără niciun un rezultat. Căutările au fost extinse ulterior şi în localităţile învecinate, Histria, Tariverde şi Nuntaşi, unde părinţii aveau cunoştinţă de faptul că fata are prieteni, însă nici aici nu au reuşit să-i dea de urmă.

Totul e bine când se termină cu bine

După ore în şir de căutări din partea poliţiei şi gânduri negre ale familiei sale, fata a fost găsită teafără şi nevătămată, la locuinţa unei prietene din Cogealac, spre mirarea tuturor celor care au pornit în salvarea sa. Ea le-a spus tuturor că a rămas peste noapte la o prietenă, însă nu şi-a mai anunţat părinţii. Tânăra a ajuns înapoi acasă, iar poliţiştii din localitate şi-au reluat activităţile cotidiene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii