Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radio T implineste un an

ro

27 Jan, 2010 02:53 3120 Marime text
RadioT.jpgAstăzi, Radio T aniversează un an de când a emis pentru prima dată, pe frecvenţa 104,40 Mhz. A fost înfiinţat special pentru comunitatea turcă din Dobrogea în a-şi putea promova mai bine evenimentele, tradiţiile, obiceiurile şi credinţa religioasă. Radio T difuzează nouă ore doar emisiuni informative, culturale, pe teme religioase, de sănătate sau muzicale atât în limba română, cât şi în turcă.
Înfiinţarea acestuia a fost posibilă datorită eforturilor depuse de Uniunea Democrată Turcă din România şi de Muftiatului Cultului Musulman, cu sprijinul Consulatului Republicii Turcia la Constanţa.
„Pe parcursul unui an am reuşit să ne creăm un segment de ascultători fideli ai programelor Radio T. Aceştia nu sunt numai de etnie turcă ori tătară, ci sunt şi români, iubitori de muzică turcească. Chiar dacă emitem numai de un an, echipa redacţională a urmat un stagiu de perfecţionare la TRT, postul naţional de radio din Turcia, familiarizându-se cu aparatura de ultima generaţie şi cu noile tendinţe mediatice", a precizat directorul Radio T, Ervin Ibraim.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kurtasan mehmet 13 May, 2010 21:52 La multi ani Radio T!