Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Apa, oprită, în urma căderilor de tensiune de la o stație de pompare. Vezi ce zonă din municipiu este afectată

ro

28 May, 2024 12:18 801 Marime text
Sursa foto: Pexels

Astăzi - 28 mai 2024, în jurul orei 11,30, la Stația de pompare si tratare Palas s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu mai pot funcționa. Până la remedierea situației de către echipele furnizorului de energie electrică, în zonele alimentate de SP Palas se furnizează apă potabilă cu presiune scăzută.

Prin urmare, sunt afectate cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Zona Kaufland, Casa de Cultură, Compozitori, Inel I, Inel II, bd. 1 Mai și Depozite - Halta Traian, precum și Zona Industrială. 

Totodată, în unele zone, în funcție de topografia rețelei, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se va înregistra lipsa apei la robinete. 

Având în vedere zona mare deservită, și implicit lungimea și diametrul rețelei, pentru ca sistemul să intre în presiune și toți abonații să aibă din nou apă la presiuni normale, este nevoie de o perioadă de aproximativ 3 ore.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți abonații afectați că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru reluarea furnizării apei la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuși să repună în funcțiune sistemul de alimentare cu energie electrică a stației.
”, a transmis RAJA SA.

Citește și:
RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în stațiunea Saturn! Vezi în ce perioadă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii