Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP execută investiţiile prin Măsura 322 la Cumpăna

ro

03 May, 2011 02:39 1180 Marime text
Administraţia locală a comunei Cumpăna a atribuit contractul de investiţii finanţate prin Măsura 322 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii publice (SEAP), contractul denumit „Modernizare şi reabilitare drumuri, extindere sistem de canalizare, prima înfiinţare centru de îngrijire copii tip after-school, renovare şi modernizare cămin cultural, comuna Cumpăna" a fost atribuit Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, subordonată Consiliului Judeţean Constanţa, pe 8 martie anul acesta. La această licitaţie s-au primit trei oferte. Pentru executarea lucrărilor prevăzute de înţelegerea contractuală, RAJDP va încasa 8.139.838,12 lei fără TVA - preţul de atribuire a contractului. Reamintim că deschiderea ofertelor în cadrul acestei proceduri de achiziţie a avut loc pe 25 ianuarie, valoarea estimată a contractului fiind de 9.640.050 lei fără TVA.

În fişa de date a achiziţiei se precizează că durata contractului va fi de 23 de luni de la semnarea acestuia, incluzând durata elaborării şi verificării documentaţiilor tehnice, execuţiei lucrărilor şi decontărilor între părţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii