Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ranitii accidentului din Agigea sunt internati in stare grava

ro

22 Jun, 2010 02:37 2462 Marime text
În urma accidentului rutier de ieri dimineaţă petrecut între localităţile Agigea şi Techirghiol, două persoane au fost grav rănite şi transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar alta a decedat pe loc. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, Romică Cupeş şi Ionuţ Cupeş se află internaţi în clinica de Neurologie. „Pacienţii sunt traumatizaţi, starea lor de sănătate este gravă", a declarat dr. Stoian.

Din primele cercetări se parecă Jean Sava, şoferul tirului cu numărul de înmatriculare CT 07 DSG, a intrat în depăşire fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculareCT 30 CMR, care circula regulamentar. În urma impactului, automobilul marca Volkswagen Passata fost aruncat în şanţul de pe marginea drumului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • prietenul tau 09 Aug, 2010 23:36 Un prieten tanar mi-a murit nevinovat si alti cine stie cati au fost condamnati sa traiasca in durere.Oare acel idiot cat va fi condamnat?Oare chiar exista lumea de dincolo?Daca da, sigur GHeorghita isi va face dreptate!
  • anonim din Negru Voda 24 Jun, 2010 20:22 condoleanta pentru familia lui Andrei. ar trebui ca pe ruta agigea - negru voda sa fie instalat in permanenta un aparat radar , pentru k acesti soferi care conduc asemenea autotrenuri merg de fiecare data neregulamentar si cu viteza MARE de aceia se intampla asemenea tragediI SI MOR OAMENI NEVINOVATI....
  • cargus 22 Jun, 2010 23:21 ii cunosc pe acesti baieti si sunt de nota 20 da din cauza la un bou cum sint de fapt 90 la suta din tiristi te duci pe pustiu.Sincere condoleante pentru andrei g-he si mii de rugaciui pentru romica si inut.DOAMNE AJUTA