Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța! Zeci de autovehicule, trase pe dreapta

ro

07 Jun, 2024 10:57 823 Marime text
Sursa  foto: IPJ ConstanțaÎn perioada 6- 7 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea siguranței în trafic și prevenirea consumului de substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților derulate, au fost organizate 18 filtre rutiere, au fost legitimate 240 de persoane și au fost verificate 77 de vehicule. 

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  aproximativ 29.000 de lei.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, trei șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

„De asemenea, au fost oprite din a circula două vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

Totodată, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.  

Cu ocazia activităților derulate, polițiștii au depistat o minoră, de 13 ani, dată în urmărire din data de 1 iunie a.c. deoarece a părăsit în mod voluntar domiciliul.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Astfel, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

Citește și: 

Razii în județul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii