Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor în Portul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2024 15:59 395 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstantaÎncepând cu ora 06:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au organizat acțiuni de verificare a respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice, fluidizarea traficului rutier și prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă comise în Portul Constanța.

Potrivit IPj Constanța, în cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști de la Serviciul Siguranță Transporturi și un conductor din cadrul Serviciului Criminalistic cu câine specializat în detectarea substanțelor psihoactive. 

„Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  aproximativ 19.000 de lei.

De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare. Acestea vizează prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice, precum și prevenirea și combaterea traficului și a consumului de droguri“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța


Polițiștii au fost sprijiniți sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Citește și: 

Pericol în trafic la Constanța! Șofer la un pas de comă alcoolică și fără permis, depistat în trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii