Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Tulcea. Mai mulți șoferi beți, depistați în trafic

ro

18 Dec, 2023 14:33 670 Marime text
În cursul săptămânii trecute , până duminică, 17 decembrie , inclusiv, polițiștii rutieri din cadul IPJ Tulcea au desfășurat acțiuni în cadrul Planului de Operațiuni al Polițiilor Rutiere din Europa -ROADPOL, pentru prevenirea și combaterea consumului băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive în timpul conducerii autovehiculelor.

Potrivit IPJ Tulcea, de la începutul săptămânii, pe drumurile publice din Tulcea  au fost testați 709 conducători auto în vederea depistării consumului de alcool , 15 dintre aceștia fiind sancționați contravențional.

„În ceea  privește infracțiunile contatate la regimul rutier, a fost întocmit un dosar penal privind savârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și 5 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Acțiunile polițiștilor pentru prevenirea cauzelor  rutiere continuă pe toate categoriile de drumuri publice din județ“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii