Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare la Constanța Șoferiță de 20 de ani, depistată drogată în trafic în stațiunea Mamaia! Alți 10 conducători auto au rămas fără permis

ro

09 Jul, 2023 14:16 1589 Marime text
Foto: IPJ ConstantaLa data de 8 spre 9 iulie a.c., polițiști din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
Potrivit unui comunicat al IPj Constanța, acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 9.000 de lei, dintre care 3 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemplu:
 
La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Aceasta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.
 
Ulterior, a fost condusă la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. 

Citește și: 

Percheziții într-un dosar de delapidare şi contrabandă cu bijuterii. Cinci persoane, reținute
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii