Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de Sf Maria în Vama Veche, județul Constanța. Trei bărbați, depistați cu substanțe interzise asupra lor

ro

16 Aug, 2024 12:19 212 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 15 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor cu violență și combaterea traficului și consumului de droguri.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților derulate, au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost verificate 63 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.500 de lei.

„Au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au identificat, pe strada Falezei din localitatea Vama-Veche, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, toți cu un comportament nefiresc.

În urma efectuării controlului corporal, polițiștii au descoperit asupra celor trei bărbați, un recipient din sticlă, cu aproximativ 5 grame de substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri, un grinder, două țigarete confecționate artizanal, precum și un plic transparent cu o substanță solidă de culoare albă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


În cauză au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței. 

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. 

Citește și: 

Polițiștii ies la „vânătoare“ de șoferi vitezomani! Razie de amploare pe drumurile din județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii