Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți din 130 de județe din România, discuții la Constanța despre cooperarea transfrontalieră (FOTO)

ro

23 Aug, 2024 16:57 173 Marime text
Imagini eveniment, Sursa foto: facebook DNSC


În perioada 19-22 august, la Constanța, echipa Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a participat la evenimentul „Strategii privind îmbunătățirea performanțelor administrațiilor publice locale și intensificarea cooperării transfrontaliere România- Ucraina- Republica Moldova”.

La acest eveniment au luat parte și reprezentanți din peste 130 de localități în care trăiesc compact etnici ucraineni, din 13 județe ale României.

Discuțiile s-au concentrat pe intensificarea cooperării transfrontaliere, strategii de dezvoltare a comunităților, digitalizarea administrației publice, transparentizarea și eficientizarea comunicării cu cetățenii, politicile de sănătate publică, precum și procesele de integrare europeană și euro-atlantică a Ucrainei și Republicii Moldova, a precizat DNSC într-o postare pe faceboook.


 Experții care au participat din partea DNSC au prezentat problematica Deepfake-urilor în mediul online ca provocare semnificativă pentru securitatea cibernetică a cetățenilor obișnuiți. Prezentarea a cuprins exemple semnificative și recomandări de siguranță.


 Mulțumim organizatorilor pentru extinderea unei invitații către echipa noastră și sperăm să existe cu atât mai multe colaborări în viitor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Atenție la linkurile primite pe telefon! Identitatea Poștei Române folosită în diverse campanii de tip Scam


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii