Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant și terasă din Tuzla în atenția polițiștilor din Constanța! Activitatea, suspendată

ro

09 Aug, 2024 21:25 373 Marime text


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța informează că „la data de 9 august 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare au constatat faptul că o unitate de alimentație publică de tip restaurant și terasă, situată pe plaja Tuzla, funcționa fără a deține niciun fel de organizare juridică“.
 
Tot oficialii IPJ Constanța mai arată că „în urma verificărilor, activitatea unității a fost suspendată, iar aceasta a fost sigilată“.
 

„Persoana fizică responsabilă a fost sancționată conform prevederilor art. 10 lit. e, art. 11 alin. 1 lit. d pct. ii și art. 11 alin. 10 din OUG 28/1999, prin aplicarea unei amenzi contravenționale în valoare de 20.000 de lei“, au conchis oficialii Poliției Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Știri Constanța
Acțiune de verificare și prevenire în Constanța. Ce au depistat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii