Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rew Events a luat teapa de la Mamboo Pitesti

ro

08 Dec, 2009 01:00 1407 Marime text
După o seară încendiară cu Earnest Valentino, sosia oficială a lui Michael Jackson, organizatorii susţin că nu şi-au mai recuperat o parte din bani.

Echipa Rew Events, agenţie din Constanţa specializată în organizarea de evenimente, a fost, sâmbătă, la Piteşti, la Club Mamboo. Petrecerea din noaptea în care a venit Moş Nicolae l-a avut ca oaspete special pe Earnest Valentino, lucru apreciat de piteşteni. Totuşi, de cealaltă parte, Moşul a venit la Rew Events cu o gaură de 1.400 de euro.

„Clubul Mamboo, prin reprezentantul legal Şerban Teodor Gabriel, nu şi-a achitat o parte dintre obligaţiile financiare faţă de Rew Events. Suma se ridică la 1.400 de euro şi include serviciile prestate de Rew Events pentru evenimentul din seara de 5 decembrie, cât şi transportul echipei şi a staff-ului lui Earnest Valentino către locul evenimentului", a precizat managerul Rew Events, Claudiu Matei.

În plus, acesta a mai adăugat că vor acţiona în judecată reprezentanţii legali ai clubului, dacă nu-şi vor recupera banii.

Potrivit lui Claudiu Matei, Rew Events trebuia să-şi primească cei 1.400 de euro duminică dimineaţă, după sfârşitul petrecerii, însă, Gabriel Şerban, persoana cu care au avut o înţelegere verbală în acest sens, nu a mai fost de găsit. Se pare că motivul invocat de club, pentru neplata integrală a onorariului, este acela că Rew Events nu a promovat evenimentul de la Piteşti, lucru care nu ar fi intrat în atribuţia firmei constănţene, potrivit lui Claudiu Matei.

Până la închiderea ediţiei, reprezentantul legal al Clubului Mamboo Piteşti, Teodor Gabriel Şerban nu a putut fi contactat telefonic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii