Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantaj cu blesteme! Reținută de mascați după ce ar fi încercat să obțină 55.000 lei pentru ritual de dezlegare

ro

11 Jul, 2024 17:02 411 Marime text





 
  • O femeie de 23 de ani din judeţul Mehedinţi, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a solicitat de la o tânără suma de 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme.
 
În cazul în care nu îşi primea banii, femeia i-a spus clientei sale că membri ai familiei sale vor avea de suferit în urma unor ritualuri, potrivit știripesurse.ro

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobet -Turnu Severin, au documentat activitatea infracţională a unei persoane de 23 de ani, cercetată pentru înşelăciune şi şantaj. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în cursul lunii iunie 2024, o femeie de 24 de ani, din comuna Schitu Goleşti, ar fi fost indusă în eroare de către o persoană de 23 de ani, care, prin metode specifice vrăjitoriei, ar fi determinat partea vătămată să îi ofere suma de 55.000 lei, pentru dezlegarea unor blesteme. Din investigaţiile efectuate, în perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi remită suma de 12.000 de lei, bani pretinşi pentru finalizarea unui ritual, iar în cazul refuzului, persoana vătămată şi membri familiei urmând a fi victimele unei stări negative generată de ritualurile ce vor fi realizate de bănuită, provocându-i o stare de temere în acest sens”, a transmis IPJ Mehedinţi.


 
 
Poliţiştii au făcut două percheziţii în acest caz

”La data de 10 iulie a.c., au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Totodată, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra mai multor conturi bancare în vederea recuperării prejudiciului creat. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi şantaj”, a precizat IPJ Mehedinţi.

 
 
 
 
 

Citește și
 
Mascații de la DIICOT fac zeci de percheziții! Peste 1000 de cetăţeni din Pakistan şi Bangladesh ar fi obţinut ilegal avize de muncă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii