Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte tineri, printre care doi minori, principalii suspecți Rețea de spărgători, anihilată la Mihail Kogălniceanu

ro

10 Feb, 2015 00:00 1294 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu şi ai posturilor de poliţie arondate, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu, al celor din Secţia 7 Poliţie Rurală Crucea şi din Serviciul de Acţiuni Speciale au pus în aplicare, săptămâna trecută, șapte mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor tineri.
 
Cel mai mare are 23 de ani, iar doi dintre suspecți sunt minori. Ei sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, societăţi comerciale, garaje şi mașini, care ar fi fost comise pe raza comunei Mihail Kogălniceanu şi a municipiului Constanţa.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că cei în cauză au comis, în perioada februarie 2014 - ianuarie 2015, în diverse formule de participare, 18 furturi, din care un furt din locuinţă, două furturi din automobile, trei furturi din garaje şi 12 furturi din societăţi comerciale.
 
Valoarea totală a prejudiciului creat este de 32.182 de lei, recuperat în parte, conform polițiștilor. Magistrații Judecătoriei Constanța au decis ca patru dintre suspecți să fie arestați preventiv, ceilalți trei, printre care și cei doi minori, fiind cercetați în stare de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii