Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satanistii revin in vechile barloguri

ro

25 Sep, 2003 00:00 3826 Marime text

Reporterii cotidianului ZIUA de Constanta s-au aventurat in cazematele de pe Valea Portului

Trei tineri adoratori ai diavolului au ucis doi oameni la Constanta, in 1995 * Represiunea care a urmat i-a facut pe satanisti sa fie mult mai circumspecti in alegerea locurilor si momentelor ritualice * Pe langa locurile descoperite si facute publice de autoritati, reporterii cotidianului ZIUA de Constanta au gasit urme ale satanistilor in pestera Limanu * Inarmati cu o lanterna, ne-am aventurat in galeriile cazematelor ramase din timpul razboiului pe Valea Portului * Acolo am descoperit un cap de vita ce parea acoperit cu ceara de lumanari, carpe arse si desene cu capete de mort * Secta anarhica a satanistilor propovaduieste ura si agresiunea, ajungand pana la crima

Incidentul produs la Baia Mare, unde un soldat si-a impuscat patru colegi, readuce in discutie problema gruparilor antisociale oculte, caci anchetatorii au stabilit ca autorul crimelor era satanist. Socat de incident, premierul Adrian Nastase a solicitat autoritatilor supravegherea gruparilor oculte, in special a satanismului. Probabil ca trebuie sa ne asteptam ca si in Constanta sa urmeze o serie de anchete ale fenomenului satanist, ce pare a fi iesit din vizorul autoritatilor dupa represaliile ce au urmat celor doua crime abominabile savarsite de trei satanisti pe Valea Portului, in 1995. Dupa evenimentele numite mai sus, tinerii implicati in gruparile sataniste au fost mult mai prevazatori decat inainte de declansarea scandalului in frecventarea locurilor clasice de intalnire.

Biserica satanista are site

Principalele reguli dupa care se conduc satanistii din Romania le-am gasit pe site-ul oficial al "Bisericii sataniste". Accesand site-ul, am fost foarte surprinsi sa gasim pe pagina de garda simbolul grafic al myX, cunoscutul portal al Connex. Nu stim in ce fel a ajuns acolo, dar asocierea cu Biserica satanista e cel putin bizara pentru o companie care pretinde ca se respecta. Iata cateva dintre principiile satanistilor din Romania: "Cand nu te afli pe teritoriul tau, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, distruge-l! Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes. Daca o vei nega dupa ce ai folosit-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut. Satana reprezinta toate asa-numitele pacate, pentru ca duc la multumirea fizica mentala sau emotionala. Satana reprezinta omul ca pe un alt animal, uneori mai eficient si mai rau decat cele care merg pe cele patru picioare care din cauza "inteligentei" a devenit unul dintre cele mai vicioase animale dintre toate! Voi fura, voi insela, voi trada si chiar voi ucide de va fi nevoie, voi fi ipocrit si meschin, in numele tau, Satana!".

Crime pe fondul consumului de droguri

Incidentul de la Constanta reprezinta, in opinia observatorilor fenomenului satanist din tara noastra, momentul initial al "Epocii Aniosa", intitulat asa dupa numele unui canabis ieftin, dar caracterizat printr-o ridicata radioactivitate reziduala, ca urmare a faptului ca este cultivat in arii din Est, afectate de catastrofa de la Cernobil. Printre primele nuclee sataniste care au aderat la consumul de droguri mai mult sau mai putin infestate cu cesiu si strontiu s-a numarat gruparea aurolacilor care traiau in canalele din zona Garii de Nord din Bucuresti, denumita "Fratii Stapanului". O grupare similara bucuresteana a fost "Allzdam", nume ce vine de la "All is Damned". Treptat, in aceasta grupare au fost cooptati elevi de la liceele din Bucuresti, dar si din alte localitati. Nucleul bucurestean a migrat la Constanta, cu sprijinul a doi satanisti locali care au reusit sa coopteze mai multi constanteni, in special elevi, pe fondul vanzarii de droguri. Printre cei racolati s-au numarat Horatiu Pintilie, fratele sau, Tiberiu, si Cristinel Andronache, toti fara ocupatie. Sub influenta halucinogenelor, cei trei au savarsit doua crime abominabile pe datele de 3 si 8 mai 1995. Ei i-au omorat pe Traian Ionescu, de 44 de ani, din Constanta, si pe Marcu Vancea, de 55 de ani, din Garliciu. Simbolurile scrijelite pe corpurile victimelor, declaratiile autorilor si obiectele gasite la domiciliile celor trei au dovedit ca ucigasii erau satanisti. Anchetele demarate de autoritati au demonstrat ca in Constanta satanistii se intalneau in Tomis Nord, in zona Inel II, pe plaja "Modern" - la movila de pamant - sau in cazemate, iar in judet, in special la cimitirul din Cernavoda, la cavoul familiei Framache. Reporterii de investigatii ai cotidianului ZIUA de Constanta au descoperit un altar ritualic improvizat in pestera Limanu, pe locul unui sanctuar precrestin. Se pare ca ritualurile de la Limanu cuprindeau si sacrificii de animale.

Barlogul Satanei

Cunoscand ca Valea Portului, cu sistemul sau de cazemate subpamantene, e cea mai buna ascunzatoare pentru satanisti, mai ales ca exact in acea zona au fost gasite victimele crimelor rituale, am mers sa vedem daca exista semne recente ale activitatii sectei. Banuielile noastre s-au adeverit, deoarece am descoperit ca "sigiliul" de beton cu care autoritatile astupasera gura cazematei a fost desfacut si dat la o parte. Placa de cateva sute de kilograme fusese rasturnata, iar intrarea in marea cazemata era libera. Inarmati cu o lanterna puternica, ne-am aventurat pe culoarele si incaperile cazematei. Intr-o asemenea incapere am gasit un craniu de vita, acoperit cu o substanta de consistenta cerii de lumanare. Pe pereti erau desenate cranii umane si texte ciudate. Pe pardoseala se aflau resturi de lumanari si brichete topite, carpe arse si sticle sparte. Toate indiciile aratau ca locul este inca vizitat de adoratorii diavolului.Pericolul acestei secte deriva din faptul ca ea se adreseaza in special adolescentilor, indemnandu-i sa urasca si chiar sa ucida. Asteptam cu interes ca autoritatile sa descopere si alte locuri de intalnire ale satanistilor, precum si persoanele care sunt implicate in astfel de practici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii