Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Constanța Scandal în parcarea VIVO din Constanța! Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat (FOTO+VIDEO)

ro

24 Oct, 2024 12:27 15165 Marime text


Azi, 24 octombrie, un scandal a avut loc în parcarea VIVO MALL de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Este vorba despre un bărbat înjunghiat aflat în stare gravă. 

Din nefericire, acesta a decedat. Potrivit unor surse, este vorba despre un tânăr din Tulcea.  

Agresorii ar avea vârste cuprinse între 21 și 31 de ani. 


Mai multe mașini de poliție au intervenit în parcarea de la METRO unde doi dintre suspecți au fost reținuți de către oamenii legii. Aceștia au părăsit locul faptei, dar au fost găsiți de Poliție! 

Potrivit IPJ Constanța, cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. 


În aceste moment, oameii legii caută arma crimei în zona Metro. 

Cei trei suspecți sunt audiați la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Constanța. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța care îi va cerceta pentru săvârșirea infracțiunii de omor.


Ce spune SAJ Constanța despre eveniment 

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa a precizat că, din păcate, protocolul de resuscitare al bărbatului a avut rezultat negativ. Acesta a fost declarat decedat. 

În cursul zilei de azi, am solicitați prin apel 112 sa intervenim la un pacient cazut in pacarea unui mall din Constanța.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ cu medic. A fost găsită o victimă în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar cu un rezultat negativ. A fost declarat decedat.

În jurul orei 15.00, cadavrul a fost ridicat de echipajele de specialitate. Cercetările la fața locului s-au finalizat. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 24.10.2024, în jurul orei 11.55, polițiștii Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, de mai multe persoane, cu un obiect tăietor-înțepător, în parcarea subterană a unui mall.

Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi părăsit zona.

La fața locului au fost dirijate mai multe patrulele de pe raza municipiului Constanța, la scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate.

Acestea se află acum în custodia polițiștilor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 

 


Citește și:

Bărbat mort în parcarea VIVO Constanța, după ce a fost înjunghiat. Un livrator de mâncare a sunat la 112 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii