Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Stațiunea Mamaia! Un bărbat, agresat de doi șoferi care ar fi distrus bariera dintr-o parcare

ro

22 Aug, 2024 10:27 302 Marime text
Barieră, foto cu rol ilustrativ, Sursa foto: freepik


O agresiune fizică a avut loc noaptea trecută în Stațiunea Mamaia. Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că într-o parcare privată din Satul de Vacanță ar fi avut loc o agresiune fizică.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi conducători auto ar fi distrus bariera care închide parcarea, în momentul în care au ieșit cu autoturismele din interiorul acesteia.

Ulterior, aceștia l-ar fi agresat fizic pe taxatorul parcării și ar fi părăsit locul faptei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


La scurt timp, cei doi bărbați au fost identificați și depistați de polițiști în municipiul Medgidia, fiind conduși la sediul Poliției Stațiunii Mamaia, pentru a fi audiați.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugerea și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: 

Cunoscuta Marijuana, depistată sub influența substanțelor interzise în trafic la 2 Mai, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii