Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Tulcea. Dispută violentă pentru o pereche de ochelari neplătită!

ro

09 Jul, 2024 14:23 463 Marime text
foto: Pixabay
Ieri, 8 iulie 2024, în Tulcea, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că a fost agresat fizic de către un alt bărbat.
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat fizic de un alt bărbat. El a declarat că motivul conflictului ar fi fost reprezentat de refuzul persoanei reclamate de a plăti o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat. Persoana vătămată a declarat că a fost lovit în zona capului, s-a dezechilibrat și a căzut, ceea ce i-a provocat o rană deschisă la nivelul piciorului, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
 
A fost solicitat un echipaj medical la fața locului, care a transportat bărbatul la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații suplimentare.

Jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.- a mai punctat sursa citată. 

 


Citește și:

IJJ TulceaLovit cu pumnul din cauza unui loc de parcare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii