Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un local din Eforie Nord! Un bărbat a ajuns după gratii

ro

21 Apr, 2024 20:17 1075 Marime text
Bărbatul suspectat că la data de 19 aprilie a.c. ar fi pătruns într-un local din stațiunea Eforie Nord, având asupra sa un obiect tăietor - înțepător a ajuns în spatele gratiilor. 

Potrivit reprezentanților Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la data de 21 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

„Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 22 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,.

Citește și: 

Județul ConstanțaConflict într-un local din Eforie Nord. Iată ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii