Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Spitalul Colentina. Polițiștii au intervenit!

ro

04 Oct, 2024 20:46 170 Marime text

foto: Unsplash

Un scandal a izbucnit la Spitalul Colentina, din Capitală! Patru persoane au vrut să intre la un pacient din spital, deşi nu era program de vizită. Au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul subunităţii pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 r.




Ce spune Poliția Capitalei?

”La data de 1 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar provoca un scandal, la o unitate spitalicească din Sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 26, respectiv 50 de ani, cu intenţia de a vizita o persoană, care se afla internată în unitatea spitalicească, au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul subunităţii pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 r. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”



Citește și:

Doliu în medicina româneascăS-a stins din viață prof dr. Radu Voiosu, unul din cei mai mari gastroenterologi din România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii