Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la un spital din Craiova! S-a lăsat cu rețineri

ro

30 Jul, 2024 16:28 144 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Unsplash
O femeie din din municipiul Craiova, a alertat autoritățile azi, 30 iulie 2024, cu privire la faptul că, în incinta unei unități medicale din localitate, are loc o altercație între mai multe persoane.

Oficial de la Poliție 

„Polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în incinta unei unități medicale din localitate, are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan şi a unei neînţelegeri, un tânăr de 19 ani ar fi agresat-o fizic pe concubina acestuia, o tânără de 18 ani, din judeţul Teleorman.

De asemenea, în sprijinul tânărului ar fi intervenit alte şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei, care, prin exercitarea de violenţe, ar fi încercat să o ia pe tânără împotriva voinţei sale în vederea deplasării către judeţul Teleorman”, arată Poliția Dolj.

Persoanele implicate în eveniment au fost duse la audieri, iar în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea celor şapte, pentru 24 de ore. Cei șapte suspecți au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.



Citește și:

In memoriam Chemal Taner, reputat medic stomatolog și cercetător desăvârșit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii