Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe aleea Hortensiei din Constanța - Un bărbat de 29 de ani reținut de polițiști, după ce și-ar fi agresat concubina

ro

29 May, 2024 13:37 771 Marime text


La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani.
 
Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Astfel, spun polițiștii, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.30, acesta ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, o femeie de 30 de ani, pe aleea Hortensiei.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Ieri, 28 mai a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, a transmis sursa citată.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Două persoane cercetate în Constanța pentru trafic de substanțe interzise! (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii